Vyhledávání


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek:

Ukončení činnosti Akihabary

05.07.2020 23:38

Takže konečným rozhodnutím vedením Aki je ukončení činnosti. Přečtěte si prohlášení. Už mi zbývá jen poděkovat celému týmu Akihabary za ta léta práce a rozloučit se. 

04.07.2020    I Vám, kteří nemáte účet na Discordu ... Benda napsal: "Ahoj všem, s nelehkostí se mi to říká a určitě to nebylo lehké rozhodnutí, ale Aki, tak jak ji znáte, už pod mým velením neobživne. Udělal jsem co jsem mohl, zbytek je na vás jakožto komunitě. Touto cestou bych vám chtěl poděkovat, za veškerou podporu, úsilí, potu a krve, které jste Akihabaře dali. Děkuji a sbohem."

Jsem z toho krapet rozhozená. Na takový komplexní portál v češtině, kde najdu vše, co mě zajímá, a co tam nenajdu ... mám možnost doplnit, jsem nikde nenarazila, tudíž jsem z jeho odstavení skutečně v šoku! Popravdě první, co jsem vždy po usednutí k notebooku pouštěla, byly tři stránky: můj web, e-mail a Akihabara. Budu tedy doufat, že to není konečné rozhodnutí.

03.07.2020    Na Akihabara visí oznámení o dočasném pozastavení činnosti, kvůli problémům s nahlašovaním obsahu webu. Nikde jsem nenašla, co se děje ... ví někdo něco? Pokud ano, pište mi prosím do kontaktu nebo diskusního fóra. Díky.