Vyhledávání


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek:

Sofolina

24.03.2024 19:13

Napsala: "Na jaře 2020 jsem objevila první korejské drama a to stačilo, abych tomu propadla. Postupně jsem se dostala i k tvorbě ostatních asijských zemí a asi mě to jen tak nepustí. Protože mě občas zaujalo něco, co nemá české titulky, rozhodla jsem pustit do překladu. Pokud mě budete chtít kontaktovat, najdete mě na Discord."

Projekty: U PRINCE: THE SERIES (částečně přeloženo. Vloženy odkazy i na titulky jiný překladatelů.)

Thajský televizní seriál vysílaný v letech 2016–2017 natočený dle novel nakladatelství Jamsai. Jedná se o dvanáctidílnou sérii rozdělenou do menších příběhů, kde každý má 4-8 dílů. Hlavní pojítko celé série je zvolení těch nej... chlapců prestižní univerzity, kteří zastupují svou fakultu. A těch fakult je překvapivě dvanáct. Každá z dvanácti částí této série vypráví o cestě "Prince fakulty" za svou láskou. Hlavní postavy se pak prolínají některými díly ve vedlejších rolích. Zatímco většinu rolí obsadili známé tváře, na hlavní roli Prince 11. části byl vypsán veřejný konkurz, kterého se mohl účastnit kdokoliv. 

Podívejme se blíže na jednotlivé části:

1. HANDSOME COWBOY

Sibtit je tak trochu „playboy“, okouzlující kovboj z fakulty zemědělství. Je první láskou Prikkang a ona jeho. Prikkang je dívka, která nesnáší arogantní lidi. Ona ho na první pohled pozná ... ale on ji bere jako další výzvu.

TRAILER    PŘEKLAD KUMIKO Z UNNIES   

2. GENTLE VET

Thesis je studentem druhého ročníku na Veterinární fakultě. Jednoho deštivého dne potká Suaysai, dívku, která se děstě kvůli události z dětství bojí a tak se rozhodne jí toho strachu zbavit. Jak si s tím poradí?

TRAILER    PŘEKLAD PLÁNUJE SOFOLINA

3. LOVELY GEOLOGIST

T-Rex studuje obor geologie na Přírodovědecké fakultě. Je o něm známo, že je velkým fanouškem dinosaurů. Jednoho dne potká Baiplu a zamiluje se. Rozhodne se ji vytrvale pronásledovat, ale podaří se mu tak získat její srdce? 

TRAILER    PŘEKLAD SOFOLINA (ztracen s Ulož.to) 

4. BADASS BAKER 

Dash, student Fakulty kulinářských umění, je velmi talentovaný kuchař. Jeho přítel T-Rex mu pomohl najít nový byt, ale jaksi mu zapomněl říct, že ho bude sdílet s Renee, svobodomyslnou a línou dívkou, která studuje na Filozofické fakultě, obor dramatická umění. Jak toto dopadne?

TRAILER    PŘEKLAD EUNKA

5. ABSOLUTE ECONOMIST 

Teddy je osamělý, skromný muž, který se setká při pokusu o krádež školních peněz s praštěnou Chompink. A postupně zjišťuje, že peníze narozdíl od lásky, nejsou důležité.

TRAILER

6. FOXY PILOT 

Khun Hawk je nevrlý absolvent Technické fakulty se specializací na letectví. Je chladný a jen zřídka projevuje emoce. Když se zúčastní pracovního pohovoru, majitel požaduje, aby se spřátelil s jeho rozmazlenou dcerou Aurorou. Dokáží si tak odlišné osobnosti navzájem pomoci?

TRAILER    PŘEKLAD EUNKA

7. PLAYFUL COMM-ARTS

Sung sní o tom, že se Kiran z Umělecké fakulty stane jejím přítelem. Jednoho dne byla Sung sražena tříkolkou a dala slib bohovi smrti. Bůh smrti ji pošle zpět do světa smrtelníků. Využije Sung svojí šanci?

TRAILER

8. EXTROVERTED HUMANIST

Kiryu je otevřený a přátelský student druhého ročníku Fakulty humanitních studií. Začal se zajímat o Pinyin – juniorku, která přestoupila z Číny. Ta má však zcela opačnou osobnost - je introvertní, úzkostlivá, bez přátel a plachá. Dokáže si Kiryu získat její srdce? 

TRAILER    PŘEKLAD TOHRU

9. SINGLE LAWYER

Firstclass je prvním studentem, který v posledním desetiletí získal na právnické fakultě samá Ačka. Pokud jde o přesnost, je velmi vážný a přísný, což je patrné ze skutečnosti, že jedním z jeho koníčků je sbírání hodinek a hodin. Minute je sebestředná, rozmazlená bohatá dívka, jejíž svět se zhroutí, když její rodina podá návrh na bankrot. Aby přežila, předstírá, že je přítelkyní svého kamaráda gaye a nastěhuje se do jeho bytu, který sdílí s bratrem Firstclassem. Jak spolu mohou vycházet? 

TRAILER    PŘEKLAD SOMNI 

10. CRAZY ARTIST 

S Mel B se rozejde její přítel Theo. Ve stejný den potká Hippyho, zpěváka rockové kapely. Ten chce její tričko Beatles. Mel Be souhlasí, ale jako výměnu za něj, musí Hippy pět dní předstírat, že je její přítel. Jak bude vypadat randění šprtky a rockera? 

TRAILER    PŘEKLAD SOMNI 

11. BADLY POLITICS

Cherry Milk miluje módu, ale rodiče ji nutí, aby nejdříve dokončila politologii, poté ji nechají studovat to, co chce a investují do její módní značky. Aby Cherry Milk nepropadla, musí udělat speciální projekt, se kterým jí může pomoci pouze jediná osoba – Survey.  Bude ochoten jí pomoci? Mimochodem představitel hlavní role Lee, byl výhercem konkurzu zmíněného výše.

TRAILER    PŘEKLAD TMis

12. AMBITIOUS BOSS

Mantou, dcera šéfa mafie, sní o tom, že se po škole vdá za muže, se kterým se zasnoubila jako dítě. Ale ten má vlastní sny. Její rodiče se tedy snaží domluvit nové manželství a vybraným ženichem není nikdo jiný, než syn dalšího mafiána.

TRAILER      PŘEKLAD PLÁNUJE EUNKA

BEHIND THE SCENES SPECIAL

Jednodílný speciál, který je úvodem k celé sérii.

TRAILER

ODKAZY NA DOSTUPNÁ VIDEA.